Algemene voorwaarden

1. Bij het maken van een reservering gaat u stilzwijgend, evenwel expliciet en zonder voorbehoud, akkoord met de algemene voorwaarden die vermeld zijn onder de kop ‘Algemene Voorwaarden’ op de website www.toscaansevakantiehuizen.nl2. Definities
Sognitalia SNC:
Eigenaar van de activiteit www.toscaansevakantiehuizen.nl, gevestigd aan de Via del Crocifisso 1, 55025 te Coreglia Antelminelli (LU), Toscane, Italie;
www.toscaansevakantiehuizen.nl:
Propertymanagementwebsite welke bemiddelt in de verhuur van vakantiewoningen in de regio Toscane, met name in de provincie Lucca;
Reisagent:
Een gerenomeerde aanbieder van vakantiehuizen in Toscane, welke voor Sognitalia bemiddelt in de verhuur van vakantiehuizen;
Accommodatieverschaffers:
Eigenaars van de aangeboden accommodatie;
Accommodatie:
Objecten die te huur worden aangeboden;
Bemiddeling:
U sluit via Sognitalia een overeenkomst met de accommodatieverschaffer dan wel met de reisagent. U doet uw betaling rechtstreeks aan Sognitalia, tenzij anders is aangegeven in de boekingsbevestiging.

3. Reserveringen
Een reservering maakt u via e-mail of telefonisch. Een gemaakte reservering is definitief op het moment dat deze door Sognitalia is bevestigd. Hiertoe ontvangt u van Sognitalia zo spoedig mogelijk, en ten alle tijden, een reserveringsbevestiging per e-mail.

3.1 Op aanvraag
Het merendeel van de door ons aangeboden accommodatie wordt op aanvraag  geboekt. Bevestiging van uw boeking vindt derhalve plaats op het moment dat de accommodatieverschaffer of de reisagent de beschikbaarheid van de door u gewenste accommodatie aan www.toscaansevakantiehuizen.nl heeft bevestigd.

3.2 Benodigde gegevens voor aanvraag en reservering
Om uw aanvraag te kunnen plaatsen, de reserveringsovereenkomst te sluiten en deze te kunnen uitvoeren, hebben wij de volgende gegevens van u en de eventuele medereiziger(s) nodig: achternaam, voorna(a)m(en), geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.

3.3 Aansprakelijk voor overeenkomst
Degene die een overeenkomst aangaat, eveneens namens of ten behoeve van een ander, is aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien.

3.4 Reserveringsbevestiging
De reserveringsbevestiging wordt per e-mail aan u verstrekt door Sognitalia of door de reisagent. Deze dient u bij aankomst desgevraagd aan de accommodatieverschaffer te overleggen.

3.5 Reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen 30 euro.

4. Kennelijke fouten
Kennelijke fouten en vergissingen in een publicatie binden Sognitalia SNC niet.

5. Reissom 
De op de website www.toscaansevakantiehuizen.nl gepubliceerde prijzen zijn van toepassing. Naast de prijzen worden bij alle woningen tevens de maximale bezetting, eventuele (eindschoonmaak) toeslagen en bij de prijs inbegrepen zaken zoals bijv. beddengoed en handdoeken vermeld.
De reserveringskosten bedragen 30 euro per boeking.

6. Betaling 
Bij het tot stand komen van de reserveringsovereenkomst dient een bedrag (aanbetaling) te worden voldaan welke gelijk is aan 30% van de totale reissom, tenzij anders vermeld in de boekingsbevestiging. Dit bedrag dient uiterlijk 10 dagen na de boekingsdatum overgeschreven te zijn aan Sognitalia.

6.1 Betalingsmogelijkheden
Betalingsmogelijkheden worden vermeld in de bevestiging van de reservering. Indien de aanbetaling uitblijft, vervalt de reservering. Daarvoor worden annuleringskosten (zie art. 7.2) in rekening gebracht.

6.2 Restantbetaling
De wijze waarop de restantbetaling plaats dient te vinden, wordt tevens vermeld in de boekingsbevestiging.  In de meeste gevallen dient u het restant bedrag 4 weken voor aankomst overgemaakt te zijn aan Sognitalia.  In enkele gevallen kunt u dit ter plaatse met pin, creditcard of contant voldoen.

6.3 Borg
Houdt u er rekening mee dat de accommodatieverschaffer u om een borg kan vragen. Indien deze reeds bij boeking dient te worden voldaan wordt eea vermeld in de boekingsbevestiging. Ook indien de borg ter plaatse dient te worden voldaan, dan wordt dit vermeld in de boekingsbevestiging. Meestal is de borg een bedrag tussen de €100 en € 300.

7. Wijzigingen, annuleringen, eerder vertrek 
Voor wijzigingen, annuleringen en in het geval van een vroegtijdig vertrek, gelden de volgende voorwaarden en kosten:

7.1 Wijziging:
Onder wijzigingen wordt o.a. verstaan: wijziging van het aantal personen, wijziging van de reisdata (m.u.v. wijziging van de verblijfsduur), toevoegen van van tevoren te reserveren zaken (wo. elektriciteit) etc.  Een verzoek tot wijziging wordt zonder verdere kosten in rekening te brengen in behandeling genomen.

7.2 Annulering:
Een annulering dient te allen tijde schriftelijk (per e-mail) te worden gedaan.
a.            In geval van annulering wordt 30% van de reissom in rekening gebracht*.
b.            Indien u minder dan twee weken voor de aankomstdatum annuleert, wordt 75% van de          reissom in rekening gebracht*. 
* Tenzij ander vermeld op de website van de reisagent, welke op uw boekingsformulier vermeld staat.
Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

7.3 Eerder vertrek
Bij een eerder vertrek dan waarvoor gereserveerd, is men de reissom voor de gehele gereserveerde periode verschuldigd.

7.4 Overboeking
In geval van overboeking is de accommodatieverschaffer verantwoordelijk voor het aanbieden van minimaal gelijkwaardige accommodatie. In het geval deze hier niet aan kan voldoen, dan restitueert deze de reissom. 

8. Reisinformatie
De boekingsbevestiging omvat naast een bevestiging van de boeking de volgende informatie:
– Naam en contactgegevens van de geboekte accommodatie;
– Aankomst en vertrekdatum;
– Reissom, aanbetaling en restantbetaling;
– Betalingsgegevens en bankgegevens van de accommodatieverschaffer;
– Vanaf welk moment u op de dag van aankomst gebruik kunt maken van de door u gehuurde accommodatie. Tevens is vermeld vanaf welk tijdstip de accommodatie op uw  
  vertrek dag weer verlaten dient te zijn;
– Overige informatie die nodig is voor het goed laten verlopen van uw verblijf.   

9.  Aansprakelijkheid
Uw verblijf in de door www.toscaansevakantiehuizen.nl aangeboden accommodatie en het gebruik van de daar aanwezige faciliteiten, geschiedt geheel op eigen risico. Het management van www.toscaansevakantiehuizen.nl, noch de vennootschap Sognitalia SNC, aanvaarden aansprakelijkheid voor schade ontstaan door een verblijf in-  en/of  gebruik van faciliteiten in de door haar bemiddelde accommodatie.

10. Zwembad
Indien er een zwembad aanwezig is bij het vakantiehuis, garanderen wij dat deze geopend zal zijn van tenminste 5 mei t/m 22 september. Toscaanse Vakantiehuizen danwel samenwerkingspartners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijk letsel in en rondom het zwembad. 

11. Klachten   
Indien u onvolkomenheden constateert tijdens uw  verblijf verzoeken wij u dit direct te melden bij de accommodatieverschaffer. Indien dit niet tot het gewenste resultaat leidt, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan eventuele klachten op te lossen en (verder) ongemak te voorkomen. Klachten die niet gedurende het verblijf kenbaar gemaakt zijn aan de accommodatieverschaffer en aan www.toscaansevakantiehuizen.nl , worden na het verblijf niet in behandeling genomen.

UITGELICHT !APP. PINO (2-4 pers.)
Rustico e Vino!
va. € 650 per week

VILLA ROSA (4-5 pers.)
Privé zwembad en uitzicht!
va. € 1100 per week

APP. LA CASA BIANCA (4 pers.)
Sfeervol en rustiek en privacy!
va. € 450 per week

APP. LA CAMPANELLA (4 pers.)
Landelijk en toch vlakbij Lucca!
va. € 560 per weekReserveringskosten zijn € 30,00.

LIKE TOSCAANSE VAKANTIEHUIZEN OP FACEBOOK!

Send to Friend

Email Agent